Takto budeme v receptu postupovat:

  • Přichystejte si formu o průměru 18 cm.
  • Namočte želatinu v mléce a připravte krémovou pěnu, podle návodu na obalu, vyšleháme smetanu s cukrem a vanilkou do tvrdé pěny.
  • Smíchejte mléko s trochou želatinové směsi a krouživými pohyby zamíchejte.
  • Postupně vmíchejte želatinu, dokud nedostanete homogenní směs.
  • Zamícháme šlehačku a vmícháme ji do směsi, kterou nalijeme do formy a dáme do chladničky po dobu 30 minut.
  • Čokoládovou část vytvoříme stejně jako předchozí část, jen nakonec ochutíme kakaem.
  • Nalijeme na bílou část ve formě a odložíme na 30 minut do chladničky.
  • Nakonec Rozpustíme čokoládu ve vodní lázni a vmícháme do ní šlehačku. Směsí polijeme dort.

Máme hotovo!

Přejeme Vám dobrou chuť!

Sdílejte tento recept, Vaši přátelé si ho určitě zamilují!

zdroj:  bidista.com