Takto budeme v receptu postupovat:
- Přichystejte si formu o průměru 18 cm.
- Namočte želatinu v mléce a připravte krémovou pěnu, podle návodu na obalu, vyšleháme smetanu s cukrem a vanilkou do tvrdé pěny.
- Smíchejte mléko s trochou želatinové směsi a krouživými pohyby zamíchejte.
- Postupně vmíchejte želatinu, dokud nedostanete homogenní směs.
- Zamícháme šlehačku a vmícháme ji do směsi, kterou nalijeme do formy a dáme do chladničky po dobu 30 minut.
- Čokoládovou část vytvoříme stejně jako předchozí část, jen nakonec ochutíme kakaem.
- Nalijeme na bílou část ve formě a odložíme na 30 minut do chladničky.
- Nakonec Rozpustíme čokoládu ve vodní lázni a vmícháme do ní šlehačku. Směsí polijeme dort.
Máme hotovo!
Přejeme Vám dobrou chuť!
Sdílejte tento recept, Vaši přátelé si ho určitě zamilují!
zdroj: bidista.com