5. Blíženci vám pomůžou vidět všechno i z druhé stránky, když se soustředíte na svůj vlastní pohled.

Blíženci mají velmi pružné myšlení, takže se umí podívat na každou situaci z různých úhlů a vrátit vás zpátky do reality, když se jí příliš vzdálíte. Dramata a hlasité hádky mají v životě také místo, o to se přít nebudeme; ale nikomu neuškodí, když má přítele s diplomatickými schopnostmi.

Alida Barden / BuzzFeed

6. Blíženci vám zvednou náladu v těžkých chvílích.

Blíženci − to je váš útěk z reality, možnost uniknout od všech potíží a uvolnit se. Unavuje je přílišná vážnost, ale vždy najdou způsob, jak vás rozesmát i v těch nejtemnějších okamžicích.

7. Blíženci nenávidí kňourání, takže vás nenechají naříkat − a to dělají správně!

Život je příliš krátký,abychom trpěli a naříkali kvůli každé maličkosti. Teoreticky to znáte sami, ale někdy potřebujete Blížence, aby vám to připomněli.

8. Blíženci vás na vlastním příkladu učí brát si od života vše.

Víte, že jsou lidé, kteří vždy „dělají svou práci“ a vy se vedle nich cítíte jistější? A tak se Blíženci vždy honí za dobrodružstvími a zálibami, o kterých vy tajně sníte, což vám dodá odvahu je následovat.

9. S Blíženci se nemusíte přetvařovat, protože jsou otevření všem.

Blíženci nikdy nikoho neodsuzují, přijímají všechny takové, jací jsou. Samotní Blíženci sami jsou poněkud výstřední, takže v jejich přítomnosti nemusíte nosit masku.

Přejeme všem, aby v sobě našli svého vnitřního Blížence!