4. Špatný dech

Nikdy není dobré mít nepříjemný dech, zejména pokud se právě chystáte na rande. Esenciální olej ve skořici pomáhá zabíjet nepříjemně páchnoucí bakterie a dokonce zabraňuje zánětu dásní. Dvě kapky skořicového éterického oleje, které se užívají vnitřně, dejte na lžíci kokosového oleje a spolkněte, předtím ale směs rozetřete po celých ústech.

5. Zabraňte cukrovce 2. typu

Ti, u kterých se již onemocnění projevilo, mohou udržovat hladinu cukru v krvi na normální úrovni pomocí skořice a také chránit před inzulínovou rezistencí.

6. Vyhání hmyz

Pokud si potřeme pokožku skořicí, komáři Nás budou obcházet a pokud posypeme místa, kde chodí mravenci, zbavíte se jich.

7. Antidepresivum

Skořice také dobře ovlivňuje naši náladu. Zaprvé, samotná vůně je elektrizující, evokuje intimní vánoční chvíle a odborníci tvrdí, že zabíjí i některé bakterie, které mají něco společného s depresí. Takže příště, když nás skolí depresivní myšlenky. víme, co dělat …

8. Zabíjí plísně na nehtech

Zbavit se nehtové plísně není snadné, ale pokud budete pravidelně infikované nehty ráno a večer mazat skořicovým éterickým olejům, problém brzy zmizí. Na pravidelné ošetření nehtů si můžeme připravit směs éterického oleje, epsomskej soli a vody, bude se hojit ještě rychleji.

Sdílejte tento článek a podělte se s ním na Facebooku.

Zdroj:otpercpiheno.com