1. Dýchavičnost / dušnost Jedním z prvních příznaků, které si mnoho pacientů s rakovinou plic pamatuje, je neschopnost popadnout dech. Pacienti s rakovinou plic si pamatují, že si to všimli jako jeden ze svých prvních příznaků, ale zpočátku to nepřipojili k rakovině.

2. Časté horečky nebo infekce Může to být známka leukémie, rakoviny krvinek, která začíná v kostní dřeni. Způsobuje, že dřeň produkuje abnormální bílé krvinky, které brání schopnostem vašeho těla bojovat s infekcemi.

3. Obtížné polykání Problémy s polykáním jsou nejčastěji spojovány s rakovinou jícnu nebo hrdla a jsou někdy také jedním z prvních příznaků rakoviny plic. Nejčastěji spojená s rakovinou hrdla, ale může být také dobrým indikátorem rakoviny plic.

4. Slabost a únava Generalizovaná únava a slabost jsou příznaky tolika různých druhů rakoviny, že se na ně budete muset podívat v kombinaci s dalšími příznaky. Ale kdykoli se budete cítit vyčerpaní bez vysvětlení a nereaguje na další spánek, poraďte se s lékařem.Tak běžný příznak rakoviny, na který by se mělo dívat v kombinaci s dalšími příznaky, aby se zjistilo, o které jde.

5. Cítíte se plní a nejste schopni jíst. To je známka rakoviny vaječníků. Ztráta chuti k jídlu, i když jste nějakou dobu nejedli, je tip.

6. Anorexie Může to být časný příznak rakoviny pankreatu. S tím může být spojeno i náhlé znechucení kávy, vína nebo kouření.

ZDROJ:Feeleznutra.com