Jak tato dieta funguje?

Podle Dr. Breuse se rakovinné buňky vyvíjejí na bílkovinách z pevných potravin. Breusova strava způsobuje, že tyto buňky doslova hladoví.

Složky šťávy byly pečlivě vybírány podle jejich schopnosti bojovat s chorobami. Podívejme se na každou z nich a prozkoumejme její prospěšné vlastnosti. (Jen se snažte zajistit, aby byla tato zelenina organická!)

Řepa

Po staletí používali Evropané řepu k léčbě rakoviny. Řepa dodává tělu živiny a kyslík, které zase pomáhají bojovat proti nemocem.

Řepa také bojuje proti nádorům odstraněním karcinogenních toxinů z jater, ledvin a lymfatického systému.

Mrkev

Vědci z Newcastle University zjistili, že mrkev obsahuje protirakovinnou sloučeninu známou jako polyacetylen. Polyacetylen snižuje růst nádoru.

Další studie ukázaly, že mrkev obsahuje další protirakovinovou sloučeninu známou jako falcarinol, která zmenšila velikost nádorů u potkanů ​​o jednu třetinu.

Celer

Ve studii z roku 2013 celer zabil až 86% buněk rakoviny plic díky sloučenině známé jako apigenin.

Další studie ukázaly, že apigenin zastavuje růst rakovinných buněk.

Brambory

Studie prokázaly, že brambory inhibují množení buněk rakoviny jater, žaludku, děložního čípku, tlustého střeva a prostaty. Způsobuje také apoptózu (smrt) maligních buněk.

Ředkev

Ředkvičky čistí tělo a obohacují ho o velké množství vitaminu C a antokyanů.

Vitamin C ničí rakovinné buňky, zatímco antokyan má antioxidační účinek, který bojuje proti volným radikálům a chrání DNA před poškozením.

Zdroj:Fithacker