Složení unikátního oleje

Nemusíte být chemik, abyste znovu vytvořili tento recept. Skládá se z běžně dostupných olejů. Jedná se o hřebíčkový olej, eukalyptový olej, rozmarýnový olej, skořicový olej a citronový olej. V kombinaci ve správném poměru poskytují úžasný efekt. Citronový olej má antibakteriální, antiseptické, protiplísňové, antivirové a antistresové vlastnosti. 

Eukalyptový olej účinně bojuje s dýchacími potížemi a inhibuje růst bakterií a plísní. Hřebíčkový olej obsahuje složku eugenol, která má silné antibakteriální, anestetické, protizánětlivé a antiseptické vlastnosti. Rozmarýnový olej má silné antibakteriální vlastnosti. A skořice si účinně poradí s plísněmi a bakteriemi.

Jak vyrobit směs 5 olejů?

Potřebujete tyto oleje:

  • 40 kapek oleje z hřebíčku,
  • 35 kapek esenciálního oleje z citronu,
  • 20 kapek skořicového oleje,
  • 15 kapek eukalyptového oleje,
  • 10 kapek oleje z rozmarýnu.

V malé lahvičce s kapátkem (cca 5 ml) smíchejte všechny oleje. Směs uchovávejte na chladném a tmavém místě.

Na co pomáhá 5složkový olej?

1 kapka přidána do láhve s vodou. Pijte během dne a posílíte imunitu a pročistíte trávicí systémPři bolestech hlavy
pomůže 1 kapka umístěná na palec zvednutý pod nosem.  2-3 kapky smíchané se lžící vody. Kloktejte si tím hrdlo a bolest ustoupí. 1-3 kapky rozetřené kolem rány urychlí hojení a zabrání infekci. 1 kapka přidána do 15 ml vody. Taková směs je skvělým povrchovým dezinfekčním prostředkem.

1 kapka v kombinaci se 4 kapkami avokádového oleje poskytuje perfektní kosmetiku pro hydrataci těla.
15 kapek nalitých do krbu rozpáleného svíčkou pročistí vzduch, posílí plíce a dutiny, navodí dobrou náladu a zlepší koncentraci .

Určitě si tuto mimořádnou směs připravte a používejte ji co nejčastěji.