Co je to vlastně za lék?

Ve skutečnosti byl tento lék používán už ve středověku, ale pronásledování církve proti alchymistům vedlo k tomu, že upadl v zapomnění. Někteří vědci však na něj nezapomněli. Mezi nimi byl i Alexej Vlasovič Dorogov.

Nejprve zjistil, že ve XIII.–XV. století existoval v Rusku jistý „elixír života“, který byl extrémně drahý a přístup k němu měla pouze šlechta. Byl extrahován z tkání žab: pro tento účel byla použita tepelná sublimace a poté kondenzace páry do kapaliny. Byla získána tinktura, do níž se přidávaly další bylinky − více pro chuť než pro vyšší účinek.

Dorogov šel proti farmaceutické komunitě SSSR (která ho tak jako i jinde považovala za „blázna“ nebo přinejlepším za „mýtus“), která ho nazývala „biologickou bombou“ − ASD F-1.

Lék bylo možno konzumovat ve velmi malém množství − a ochránil před mnoha chorobami, včetně těch, které jsou stále léčeny pouze pomocí chirurgie.

ASD-F1 byl vyvinut za nejpřísnějšího utajení a o tom, čím se zabýval Dorogov, věděl jen Stalin a Berija.

Velký, byť neznámý, vědec používal žáby jako surovinu a termální sublimaci tkání s kapalnou kondenzací jako způsob zpracování.

Výsledný lék měl vlastnosti jak antiseptické, tak stimulační a hojil rány a vředy. ASD je vlastně zkratka: antiseptický stimulátor Dorogova.

Lék vykazoval fenomenální experimentální výsledky. V roce 1953 napsal Dorogov, ponížený tím, že mu nebylo dovoleno oznámit jeho objev veřejně, dopis tehdejšímu lidovému komisaři SSSR pro zdravotnictví, Andreji Treťjakovu.

V něm se nabídl, že bude školit tisíce lékařů v tkáňové terapii na speciální klinice v Moskvě, odkud by ho pak mohli šířit po celém Sovětském svazu.

Treťjakov to odmítl. Státní zastupitelství okamžitě začalo brojit proti lékaři. Byl obviněn z nelegálních lékařských činností, jeho laboratoř zavřeli a v roce 1957 Dorogov náhle zemřel. Samozřejmě, za zcela nevysvětlitelných okolností: uvádělo se, že se za bílého dne údajně otrávil oxidem uhelnatým na dvorku vlastního domu!

14. dubna roku 1959 byly veškeré informace ohledně léku ASD F-1 utajeny!

Po zhroucení SSSR začali prodávat ASD v lékárnách. To znamená, že existuje, ale pro většinu lidí existuje skrytě. Vlastně až existuje, pro většinu lidí „neexistuje“.

Většina lékařů o něm vůbec nic neslyšela: ASD-F1 se nevyučuje na lékařských univerzitách. A léky ASD-F2 a ASD-F3 (odvozené z „originálu“) se používají výhradně ve veterinární medicíně.

Nyní je však známo, že ASD může vyléčit alespoň tyto nemoci:

  • lupénku a neurodermatitidu
  • turberkulózu a bronchiální astma
  • mastopatii a fibromyom
  • rakovinu
  • prostatu
  • neplodnost
  • ekzémy

Jediná nepříjemná vlastnost, kterou má ASD, je jeho velmi, ale opravdu velmi specifická vůně! Bohužel následovníci Dorogova se jí stále nemohou zbavit.

Tady je návod, jak používat tento lék (můžete si ho koupit téměř v každé lékárně) na nemoci, které úspěšně vyléčí:

Gynekologická onemocnění

Použijte 1% vodný roztok léčiva metodou postřiku. Opakujte každý den do úplného vyléčení.

Hypertenze

Užívejte perorálně, začněte s 5 kapkami 2× denně. Každý den přidávejte do dávky jednu kapku tak dlouho, než dosáhnete za dva týdny dávky 20 kapek. Užívejte do odstranění příznaků hypertenze.

Zánětlivá oční onemocnění

Rozmíchejte 3−5 kapek léku ve sklenici s vroucí vodou naplněné do poloviny a vypijte. Užívejte takto: 5 dní lék pijte, 3 dny ho vynechejte.

Prevence proti plešatosti a posílení vlasových kořínků

5% roztok ASD-2 vtírejte do pokožky hlavy.

Onemocnění jater, srdce, nervového systému

Pokud se objeví tyto příznaky, užívejte perorálně. Začněte brát 10 kapek denně po 5 dní. Je nutno lék rozmíchat ve sklenici naplněné z poloviny vodou.

Potom udělejte 3 dny přestávku. Pak zase užívejte 5 dní po 20 kapkách, pak si udělejte opět 3 dny přestávku. Potom je nutno zakončit léčení 5denní kůrou, při níž užívejte 25 kapek denně.

Onemocnění ledvin a žlučníku

Užívejte dle standardního předpisu.

Bolesti zubů

Namočte vatový tampón do ASD–F2 a potírejte místa zánětu.

Impotence

Užívejte 3−5 kapek po dobu 5 dnů. Rozmíchejte lék ve sklenici vody a vypijte před jídlem.

Zánět žaludku. Standardní dávkování, ale maximálně 1× denně.

Dna, zánět lymfatických uzlin, revmatismus. Dávkování a schéma užívání je standardní, ale můžete zvýšit účinek obklady. Aplikujte přímo na bolestivá místa. K vytvoření obkladu rozmíchejte 5 kapek léku ve 100 ml vody.

Radikulitida

Do 1 sklenice vody přidejte 1 čajovou lžičku ASD-2, užívejte 2× denně až do uzdravení.

Tuberkulóza

Užívejte lék ráno, jedenkrát denně, nalačno, půl hodiny před jídlem. Začněte 5 kapkami, které rozmícháte ve sklenici naplněné do poloviny vařící vodou.

Poté při každém novém užívání (5 dní užívání, 3 dny přestávka) zvyšte koncentraci léku zpočátku na 10 pak na 15 kapek. Celý průběh léčby bude trvat asi tři měsíce.

Můj šedesátiletý otec tento lék užívá pravidelně a považuje ho za lék proti všem bolestem. Co si o tom myslíte vy?