postup přípravy:
- Nakrájíme vepřové maso na menší kousky a vložíme do mísy.
- Přidáme hořčici, mletý pepř, rozmačkaný česnek a olej a důkladně zamícháme.
- Slaninu nakrájíme na kostičky, papriku nakrájíme na tenké plátky a cibuli na plátky.
- Klobásu a brambory nakrájíme na kroužky.
- Na tvrdou podložku položíme dvě vrstvy alobalu a naskládáme na něj vepřové maso, zeleninu a klobásu.
- Směs posolíme, posypeme mletou paprikou a opatrně zabalíme alobal, aby se nepřetrhl.
- Směs přendáme na pečící plech a pečeme 60 minut při teplotě 190°C.
- Poté otevřeme alobal a dopečeme směs horkým vzduchem.
- Servírujeme s tatarskou omáčkou.
Dobrou chuť:)