postup přípravy:

  1. Nakrájíme vepřové maso na menší kousky a vložíme do mísy.
  2. Přidáme hořčici, mletý pepř, rozmačkaný česnek a olej a důkladně zamícháme.
  3. Slaninu nakrájíme na kostičky, papriku nakrájíme na tenké plátky a cibuli na plátky.
  4. Klobásu a brambory nakrájíme na kroužky.
  5. Na tvrdou podložku položíme dvě vrstvy alobalu a naskládáme na něj vepřové maso, zeleninu a klobásu.
  6. Směs posolíme, posypeme mletou paprikou a opatrně zabalíme alobal, aby se nepřetrhl.
  7. Směs přendáme na pečící plech a pečeme 60 minut při teplotě 190°C.
  8. Poté otevřeme alobal a dopečeme směs horkým vzduchem.
  9. Servírujeme s tatarskou omáčkou.

Dobrou chuť:)