Po prostudování jeho výroků si musíte pamatovat, že se jedná o praktického lékaře, který pracuje v lékařském systému a věří v něj. To vše činí tato prohlášení ještě více šokujícími:

  1. Výzkum ukazuje, že 1 ze 4 pacientů trpí lékařskými nepřesnostmi.
  2. Američtí lékaři operují chybujícího pacienta zhruba 40krát týdně.
  3. Jeden kardiolog byl vyhozen za tvrzení, že 25 % elektrokardiogramů je špatně interpretováno.
  4. Platební systém pro lékaře nabádá k předepisování zbytečných výkonů a léků a zisk lékaře závisí na počtu operací, které provede.
  5. Téměř polovina léčebných metod není založena na ničem.
  6. Znám situace, kdy pacienti nebyli záměrně informováni o nejnekrvavějším způsobu operace, aby lékař mohl plnohodnotně cvičit. Tím vším lékař věřil, že pacient nic nezjistí.
  7. Lékařské přehlédnutí jsou mezi příčinami úmrtí na 5-6. místě, konkrétní čísla závisí na metodách výpočtu.
  8. Cílem lékaře je nabídnout pacientovi alespoň něco, a to i v situaci, kdy lékař již nemůže pomoci. To je ekonomická pobídka. Lékaři musí platit za vybavení zakoupené na úvěr. Jinými slovy, máme drahé vybavení, a abyste je mohli zaplatit, musíte je používat.
  9. Mým hlavním doporučením je dávat si pozor na kliniky, a pouze pokud je to extrémně nutné pro záchranu života, jít k lékaři. V takových případech je vhodné mít individuálního právníka – příbuzného nebo přítele, který za vás může mluvit a zajistit, aby se vám dostalo správné péče, když to nemůžete udělat osobně. Jakmile budete potřebovat lékařské procedury, při jejich provádění pamatujte, že máte svobodu a osobní volbu – využijte ji!

Kolegyně doktora Macarea na klinice, Barbara Starfield, prozradila veřejnosti následující skutečnosti:

  1. Každý rok zemře na následky přímé lékařské intervence 225 tisíc pacientů. 106 tisíc z nich zemře kvůli užívání oficiálně schválených léků. Dalších 119 tisíc je obětí nedostatečné péče zdravotnického personálu.
  2. Zatímco lék na všechny nemoci ještě nebyl vytvořen, pak se člověk musí spokojit s těmi, které jsou…

Všechny tyto informace řadí lékařský zákrok na 3. místo mezi všemi příčinami smrti a stojí za zvážení.

Zdroj:leafclover.club