RECEPTY

Lepší halušky jsem v životě nejedla: Stačí, když vynecháte bramboru a do těsta nastrouháte...

Když máma ochutnala, řekla mi, že se mohu vydávat. Jsou opravdu vynikající a jde o skvělý způsob, jak zužitkovat cuketu a připravit oblíbené...

Belgické koblihy s čokoládou: Zaručeně nejlepší koblihy na světě, na dezerty z cukrárny v...

Fantastický recept na koblihy, které jsou jako z profesionální cukrárny. Potřebujeme (na 16 - 18 ks):

Lehoulinké piškotové řezy s nejlepším tvarohovým krémem: Toto je bomba, která trumfne i zákusky...

Fantastický dezert z piškotového těsta a tvarohu. Tento koláček prostě nemá chybu! potřebujeme: Na těsto:

Tvarohové šneky s zakysanou smetanou: nepopsatelné chutné pečivo, tajemství je ukryto v tom úžasně...

Lahodné domácí pečivo z kynutého těsta, tvarohové náplně a polevy a smetanové polevy. Skvělý dezert ke kávičce či odpolední šálku čaje.

Bombastické trubičky líné hospodyňky: Tento dezert zvládne připravit každý a jsou fantastické!

Nabízím vám dvě verze - první, zcela jednoduchou s lehkým tvarohovým krémem a druhou s luxusním Swiss krémem. Obě jsou fantastické!

Toto je stokrát lepší než sekaná: Štola z mletého masa a sýra – geniální...

Tato pochoutka je vyrobena z mletého masa, sýra, vajec, cibule a brambor - ideální pro slavnostní tabuli. složení: 500...

Prezidentská bramborová mísa: Šťavnaté masíčko se brambory, mrkví a celé to zalité šlehačkou!

potřebujeme: 500 g vepřového nakrájeného na plátky 600 g zemaikov nakrájených na kolečka 4 mrkve nakrájené na...

Šmakuláda řezy podle naší babičce: Mám už po 40-tce, ale lepší nepečený dezert jsem...

Tento dezert si pamatuji z dětství jako "Šmakuláda řezy". Když jsme byli děti, dělala nám ho stará vždy přes prázdniny a i po...

Rychlá nepečená dobrota s luxusním smetanovým krémem

Tento smetanový dort nikdy nezklame. Jak pro svou chuť, tak i proto, že je hotový bez pečení. Nevěříte? Tak se podívejte na...

7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte,...

Tento chlebík dělala moje babička a vydrží vám opravdu celý týden. Dělám ho už 20 let, doporučuji každému, kdo chce poctivé domácí pečivo. Dnes...