Kvasnicová maska

Suroviny

  • 2 čaj. lž. čerstvých kvasnic
  • 6 čaj. lž. teplého mléka
  • 1 čaj. lž. medu
  • 3 čaj. lž. škrobu
  • několik kapek olejového vitamínu E
  • několik kapek olejového vitamínu А

Pro tuto účinnou masku je třeba použít výhradně čerstvé kvasnice, sušené nebudou fungovat: maska ztratí své úžasné vlastnosti. Potěší i nenákladnost tohoto produktu, takže radujeme se, drahé dámy!

Olejové vitamíny A a E lze přidat podle potřeby. I bez nich maska funguje dobře. Vitamíny samozřejmě obohacují pokožku o prospěšné látky, ale pokud nejsou po ruce, nic se neděje, připravte si masku bez nich. Pak si je můžete koupit v lékárně, cena těchto hodnotných vitamínů je opravdu směšná! Zato účinek použití masky je lepší než účinek mnoha kosmetických přípravků.

PŘÍPRAVA

  1. Zalijte 2 čaj. lž. čerstvých kvasnic teplým mlékem a nechte 20 min. odstát. Získáte řídký základ pro masku.
  2. Vezměte 8 lžiček tekuté báze a přidejte k nim 1 lžičku medu. Dejte pozor:

pokud jste alergičtí na med a jiné včelí produkty, můžete med snadno nahradit 1 lžičkou jogurtu smíchaného se špetkou otrub.

  1. Do směsi přidejte 3 lžičky běžného bramborového škrobu, dobře promíchejte. Maska by měla připomínat konzistenci rozpuštěného kondenzovaného mléka. Sem také přidáme olejové vitamíny A a E. Základ je připravený!
  2. Podle druhu pokožky musí být základ masky doplněn určitými složkami pro větší účinnost.

Pokud máte suchou pleť obličeje, přidejte trošku másla, 2 čaj. lž. budou stačit.

Pokud máte kombinovanou pleť, přidejte 2 čaj. lž. čerstvě vymačkané mrkvové šťávy.

Máte-li mastnou pleť, bude třeba přidat 2 čaj. lž. čerstvé bramborové šťávy.

  1. Opatrně ponořte štěteček do masky a nanášejte ji na kůži, jako byste malovali na obličeji. Masku není třeba dávat na oblasti kolem očí a kolem úst. Použijte několik vrstev kvasnicové masky!

Naneseme jednu vrstvu, uschne během chvilky, pak postup několikrát opakujeme. Obvykle se aplikuje 5 vrstev. Masku použijte také na oblast krku a dekoltu: péče o pleť v těchto oblastech je obzvláště důležitá. Množství životodárné směsi vyrobené podle tohoto receptu bude dostatečné i pro obličej a krk!

  1. Masku necháme působit 20 minut a potom ji smyjeme teplou vodou. A to je vše!

  2. Kvasnicová omlazovací kúra obsahuje 15 procedur, které stojí za to dělat každý den.

Po 2 týdnech nebudete věřit: kůže bude mladší, obličej získá okouzlující zářivost a bude pružnější.

AKTIVNÍ KOMPONENTY KVASNICOVÉ MASKY

  1. Kvasnice
    Obsahují aminokyseliny, které pomáhají pokožce, aby byla elastická a hladká, vyhlazují vrásky. Kvasnice také odstraní z pórů pokožky toxiny a mrtvé buňky.
  2. Med
    Med je aktivní enzym, který čistí pokožku a zlepšuje krevní oběh v kůži.
  3. Vitamíny A a E
    Olejové vitamíny zvyšují tvorbu kolagenu, pomáhají zamezit ztenčení pokožky a odstraňují zánět.

Co dělat, když zrovna není moc důvodů k radosti? Co dělat, když si všimnete předčasně vznikajících vrásek, v obličeji? Co dělat, když čas mění tělo, a vám je z to smutno? Nejlépe, samozřejmě, pomáhá rituál krásy. Když se staráte samy o sebe, začnete si sama sebe víc vážit, milovat a respektovat. Díky tomu rozkvetete a věci vám půjdou snáze!

Domácí kvasnicová maska pomohla tisícům žen Napište nám svůj názor na tuto rychloomlazovací proceduru, budeme vám velmi vděční! A nezapomeňte předat pozoruhodný recept svým přátelům