Tuto zázračnou pilulku obvykle užíváme, když máme strašnou bolest hlavy, horečku nebo když si všimneme prvních příznaků nachlazení.

Ano, můžeme také zdůraznit, že tyto úžasné pilulky jsou velmi účinné jako obecný lék proti bolesti. Jiní lidé ji používají k léčbě srdečních potíží a prevenci krevních sraženin. Aspirin je mimořádně účinný a prospěšný díky své silné složce, kyselině salicylové.

V tomto článku vám ukážeme 9 úžasných použití aspirinu, o kterých jste pravděpodobně nikdy neslyšeli.

  1. Omlazení pokožky

Aspirin obsahuje kyselinu salicylovou, která dobře působí na pokožku – hlavně proto, že pomáhá snižovat otoky, zarudnutí a akné odstraněním tuků a odumřelých kožních buněk, které je ucpávají. Tady je to, co musíte udělat – stačí udělat masku rozdrcením až 5 tablet aspirinu, smíchat je s ¼ šálku vody a jednou čajovou lžičkou medu. Poté pastu nechejte na pokožce alespoň 10 minut a poté ji opláchněte teplou vodou.

  1. Vaše květiny vydrží déle

Všichni víme, že čerstvě řezané květiny mají tendenci velmi rychle vadnout. Měli byste vědět, že produkují ethylenový plyn, ale pokud do vody přidáte drcený aspirin, vaše květiny vydrží mnohem déle.

Pokračování na další straně