Další typy pro mozek a paměť

Kromě toho vám přinášíme seznam 15 tipů, které vám pomohou posílit vaši paměť, a také zlepšit výkon vašeho mozku. Musíte být pouze pevní ve svém cíli získat, co nejlepší výsledky!

Rozmarýn: první a nejúčinnější lék na paměť a zlepšení koncentrace. Rozmarýnový esenciální olej obsahuje složku, která zlepšuje funkci mozku. I jeho vůně může udělat zázraky.

Červená řepa: plná přírodních dusičnanů. Červená řepa zlepšuje průtok krve v mozku a těle.

Vajíčko natvrdo: můžete ho zařadit do vašeho jídelníčku jako součást snídaně. Zlepšuje paměť. Vaječný žloutek obsahuje cholin, který je prospěšný pro zdraví mozku.

Ryby: sardinky, losos, treska jsou druhy ryb, které jsou plné omega 3 mastných kyselin důležitých pro správné fungování mozku.

Avokádo: přispívá ke zlepšení průtoku krve do mozku.

Brusinky: toto šťavnaté ovoce je plné antioxidantů, které pomáhají chránit mozek před oxidačním stresem.

Cibule: začleňte cibuli do vaší stravy, abyste posílili svou paměť.

Celá zrna: kombinace vlákniny, komplexních sacharidů a omega 3 mastných kyselin z nich vytváří super potravinu pro zdravý vývoj mozku.

Rajčata: velmi silný antioxidant lykopen chrání mozkové buňky před poškozením, vyvolaným volnými radikály a dělá zázraky pro zdraví celého těla.

Zelený čaj: zbystřuje vaši paměť a zlepšuje mozkovou kapacitu. Pijte 2-3 šálky organického zeleného čaje denně. Tato bylinka může zvýšit hladinu koncentrace a kognitivních funkcí vzhledem k tomu, že zvyšuje elektrickou konektivitu mozku.

Hořká čokoláda: je plná silných antioxidantů a její obsah kofeinu pomáhá zbystřit paměť, a také zvýšit stupeň koncentrace.

Žaludová šťáva: plná vitaminu B12 a kyseliny listové, chrání mozek před poškozením nervů.

Ořechy: zvyšují přísun kyslíku a základních výživných látek do krevních cév v mozku. Navíc jejich obsah omega 3 mastných kyselin zvyšuje výkon mozku.

Kurkuma: kurkumin z organického kurkumového prášku může zbystřit vaši paměť a předcházet zánětlivým procesům.

Jablka: jedny z nejlepších plodů pro udržení dobré kondice. Pomohou vám také zlepšit vaši paměť.

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/