RECEPTY

Nikdy jsem nejedl tak lahodná vejce! Jednoduchá a snadná snídaně! Rychlý recept

Připraveno za pár minut! DOKONALÉ NÁPADY na snídani. Určitě byste to měli vyzkoušet. Potřebné materiálymleté ​​maso (300 gramů).2 stroužky česneku.1 červená paprika.2 zelené papriky.3...

„Červená Karkulka“ není jen pohádka, ale i lahodný dort!

Pokud máte rádi nepečené dezerty ak tomu ještě i osvěžující, tak určitě nepřehlédněte tento recept Potřebujeme: vejce - 3 kscukr - 125 gmouka - 230 golej...

Kuřecí guláš pro lenochy: chutnější než z obchodu

Jsou dny, kdy se vám nechce trávit čas vařením večeře. Na záchranu přijde pohodlný přípravek - lahodný kuřecí guláš. Věnujte den jeho vaření a skvělá večeře...

Vyrobte si domácí tvaroh pouze z 1 ingredience, chutná výborně

Zaujal mě zajímavý recept, byla jsem moc zvědavá, co se bude dít? Vzala jsem 2 litry kefíru 3,2 %, dal přes noc do mrazáku, ráno...

TADY JE TAJEMSTVÍ DOKONALÝCH POLÉVOVÝCH Knedlíčků: 1 ingredience je klíčová, hospodyňky odhalily tajemství

Knedlíková polévka patří k oblíbeným, ale ne každému se podaří knedlíky udělat dokonale. S tímto receptem se vám to hned povede. Do směsi nikdy...

Z tohoto chleba nepřiberete: Vyzkoušejte levný a výborný chleba bez mouky, hotový je raz...

Vyzkoušela jsem chlebík z ovesných vloček a musím říci, že je skutečně výborný. A co je nejlepší, je zcela bez mouky! Co budeme potřebovat: 250 g...

NEODOLATELNÝ, ŠŤAVNATÝ A MĚKKÝ JAKO SEN: Piškotový dort s tím nejkrásnějším krémem na světě

Perfektní recept, když chcete jíst něco opravdu dobrého a sladkého. Suroviny: 200 g piškotů, 550 ml mléka, 5 vajec, 435 g cukru, 300 g másla, 40...

KDYŽ NEMÁTE ČAS NA OBĚD: Je to tak chutné, že mě moje rodina žádá,...

Když nemáte moc času na vaření, připravte si tento lahodný pokrm za pouhých 10 minut. Pokud máte doma vejce, chléb a nějaký sýr, navrhuji vám...

Recept na domácí zeleninový bujon snadno a rychle

Někdy při vaření používáme kostkové bujony, které však nemají vysokou kvalitu a často obsahují chemické přísady. Proto je vhodné si vyrobit vlastní bujon bez...

„Jahody po celý rok bez mražení ani zavařování – a přesto čerstvé a chutné...

Jahodová sezóna se blíží a s ní i otázka, jak skladovat nadbytek jahod. Existuje mnoho způsobů, jak je zpracovat, ale v tomto článku...

You cannot copy content of this page