RECEPTY

Buď opatrný! Pokud se při vaření polévky vytvoří velké množství pěny

Buď opatrný! Pokud se při vaření polévky vytvoří velké množství pěny…Maso většinou zalijeme studenou vodou a po vyvaření ihned začneme odstraňovat pěnu. Pěna na...

TENTO recept zná jen málokdo: Nejjemnější tvarohové šneky s rozinkami – JEDNA přísada a...

Toto těsto je opravdu fantastické a přitom rozdíl spočívá jen v jedné přísadě, kterou do něj je potřeba přidat. Jedná se o obyčejný med, díky...

ZKUŠENÝ PEKAŘ OBJEVIL TRIK: 1 nečekaná přísada zajistí, že chléb a housky vydrží dlouho...

Tajemství, které vám nebudou ochotni prozradit. Nikdo nemá rád chléb a pečivo "ze včerejška", ani pár hodin staré. Když je kupujeme v pekárně, většinou se prodavačů...

Dostaňte z těla všechny nečistoty: Blahodárný nápoj, který detoxikuje tělo!

Věděli jste, že pro celkové zdraví je velmi důležité především to, abyste měli zdravá střeva a dobré trávení? Pokud vaše střeva nefungují správně, může to...

Pouze šest polévkových lžic mouky a zakysané smetany a jen 10 minut na pánvi:...

Tato pizza je opravdu jednoduchá a rychlá na přípravu, pouze 6 lžic mouky a zakysané smetany. Výsledek vás ohromí, celá rodina ji zbožňuje. Je...

Jen 2 suroviny: Tento salátek nemůže chybět na žádném stole. Perfektní chuť!

Předpokládáme, že tento salátek, který se objevil i mezi recepty z youtube, většina z vás zná a pravidelně dělá. Ale pokud jste na něj v...

Staří kuchaři znají trik na nejlepší fazole: Přidejte jednu surovinu a nejde jim odolat

Vzhledem k vláknině a řadě živin je tento pokrm zdrojem všech živin a dokonale vyváženým pokrmem. Ingredience: 450 g fazolí 2 hlavy cibule 1 stonek pórku 2 bobkové listy 300...

Luxusní řez z ptačího mléka, krémová pochoutka, která se ani nemusí péct!

Pokud máte rádi ptačí mléko, tento krémový zázrak si určitě oblíbíte! Nikdy jsem nedělal jednodušší a rychlejší dort, než je tento! Ingredience: 50 dkg sušenek 2 balíčky vanilkového...

Nejlepší rychlé langoše BEZ droždí: Nenasáknou olejem, jsou měkoučké a chutnají fantasticky!

Langoše už nedělám jinak Langoše jsou vynikající, jemné a uvnitř samá bublinka. A víte, co je nejlepší? Připravíte je bez kvásku a hlavně rychle. Zapomeňte na...

STAROVĚKÝ RECEPT NA NEJLEPŠÍ KOBLIHY: Neabsorbují olej, ale jsou měkké jako duše

Tip na sobotní snídani. Koblihy podle starého receptu. PRVNÍ FERMENTACE200 ml vlažného mléka (2 dl) nebo 13 polévkových lžic,100 ml vlažné vody (1 dl) nebo...

You cannot copy content of this page