Postup:
Smíchejte 200 ml řepové šťávy s 1 PL jablečného octa. Koktejl si zahřejte v mikrovlnné troubě na 30-35 ° C.
Kloktejte hrdlo alespoň 6-7x denně až do úplného uzdravení.
Při hnisavém procesu onemocnění doporučujeme kloktat řepnou a cibulovou šťávu.
Zřeďte šťávu z řepy s vodou ve stejném poměru. Do 150ml směsi přidejte 1 PL cibulové šťávy a kloktejte ne častěji než 1x za 3 hodiny.
Řepná šťáva je ideálním lékem na rýmu. Smíchejte její šťávu se stejným dílem vody a přidejte trochu medu. Nakapejte si 4 kapky do každé nosní dírky 4x denně. Tento proces provádějte 6-7 dní.
Virovou angínu vyléčíte následovně: smícháte 100 ml řepové šťávy, 100 ml vody a 1 lžičku citrónové šťávy. Kloktejte 5-6x denně a bolest krku odejde.
Při častých recidivách choroby se doporučuje konzumovat vývar z červené řepy. 1kg umyté a neloupané zeleniny uvařte v 2 litrech vody.
Když řepa změkne, vývar se vylije do samostatné misky. Vyplachujte si hrdlo s 50ml tekutiny 3x denně.
Přípravek uchovávejte v ledničce a před použitím trochu zahřejte. Po 1 měsíci se budete cítit mnohem zdravější a snadno se vyrovnáte s nepříjemnými neduhy.
Řepné kloktání je vhodné téměř pro všechny, s výjimkou lidí, kteří jsou citliví na tuto zeleninu. Pozor by si měli dávat i ti lidé, kteří trpí gastritidou, ledvinovými kameny, cukrovou a osteoporózou.
Sledujte nás na Facebooku
https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/?fref=ts