Žaludek a slinivka

Pokud máte bolesti v oblasti břicha a zad, může to znamenat, že máte problémy s těmito dvěma orgány. Podle statistik více než 50% pacientů trpících chronickou pankreatitidou mají velké bolesti páteře. Tyto bolesti byste také neměli ignorovat.

Tlusté střevo

Pokud máte bodavou bolest v pravé části podbřišku může to znamenat, že máte problémy s tlustým střevem. Chybná funkce tlustého střeva a konečníku se obvykle projevuje bolestí ve středové části spodního bříška. V tomto případě se rychle obraťte na lékaře.

Tenké střevo

Pokud máte pulzující bolest v oblasti pupku, možná bude třeba zkontrolovat funkčnost vašeho tenkého střeva. Pokud pociťujete tuto bolest, oznamte ji včas lékaři a popište mu ji.

Ledviny

Problémy s ledvinami je někdy obtížné diagnostikovat, protože bolest může vyústit do různých částí těla, jako například ve spodní části zad, dolní části břicha, pánvi či stehnech.

Močový měchýř

Problémy s močovým měchýřem se obvykle projevují bolestí ve spodní části pánve, zepředu a z boků.

Vaječníky

Zanícené vaječníky způsobují silné, bodavé bolesti v oblasti vaječníků. Bolest může přecházet do předního břicha. Nikdy neignorujte bolest lichých symptomů. Poraďte se s lékařem a případně si nechte provést další zdravotní prohlídky.