kurkuma

Kurkuma je jednou z těch rostlin, nebo koření, které patří mezi zázračné „léky“ a její léčivé vlastnosti jsou známé široko daleko.

Kurkuma je silným antioxidantem a používá se při prevenci rakoviny nebo při podpoře v léčbě rakoviny. Je to vynikající podporovatel imunity, a také má neuvěřitelné protizánětlivé účinky.

Můžete si z ní připravit čaj, nebo ji užívat ve formě tablet.

Kurkuma představuje žlutý prášek, který pochází z kvetoucí rostliny stejnojmenného názvu.

Bylo zjištěno, že užívání kurkumy orálně ve formě tablet je nejlepší způsob, jak bojovat proti bolestem kloubů a pomoci si při artritidě.

zelený čaj

Zelený čaj je velmi populární, a to zejména u lidí, kteří trpí rakovinou.

Tento nápoj je plný antioxidantů a výživných látek, čímž zlepšuje funkci mozku a pomáhá při hubnutí.

Může zpomalit nástup Alzheimerovy a Parkinsonovy choroby. Obě tato onemocnění jsou spojována s lidmi v určitém věku.

Bylo také zjištěno, že zelený čaj je vynikající při léčbě artritidy, protože má protizánětlivé účinky. K dispozici máte zelený čaj ve formě čaje, ve formě tablet, nebo jako tinkturu.

Aloe Vera

Aloe Vera je tradičně známá při léčbě kožních onemocnění, ekzémů a úpalu. Má zklidňující a hojivé vlastnosti a velmi často se používá v alternativní medicíně.

Používat můžete gel nebo krém z aloe přímo na bolavé klouby, čímž pocítíte úlevu. Na trhu existuje mnoho produktů z této rostliny, jako jsou oleje, nápoje, či krémy.

Boswellia

Olej pochází ze stromu Boswellia, který roste v Indii. Pochází vlastně z pryskyřice stromu a je udržován ve velké úctě pro své protizánětlivé vlastnosti.

Blokuje látky zvané leukotrieny, které mohou napadnout zdravé klouby při autoimunitních onemocněních, což způsobuje artritidu.

Boswellii můžete užívat přirozeně ve formě čaje, ale také ve formě tablet a topického krému.

Některé obecné informace o artritidě

Artritida je onemocnění, které je třeba léčit.

Diagnóza, jako je artritida, může být velmi deprimující, protože omezuje vaše běžné aktivity. Můžete mít ztíženou ohebnost vašich prstů a rukou, proto může být psaní a nošení těžkých věcí velkým problémem.

Je to neuvěřitelně bolestivé onemocnění, zvláště pokud trpíte artritidou v oblasti kotníků, kolen nebo nohou.

Člověk potřebuje zůstat fyzicky aktivní, aby artritidě předešel, ale stejně i když už trpí tímto onemocněním. Vynikající cvičení jsou chůze a plavání, jakož i pilates a jóga.

Je důležité, abyste se udržovali v dobré kondici a neměli nadváhu. Vaše klouby musíte chránit před nadměrným stresem a před extra kily, které klouby velmi zatěžují.

Artritida je hrozné onemocnění.

Můžete mu však předejít nebo léčit zdravou stravou, pravidelným cvičením nebo užíváním některých z výše zmíněných rostlin s protizánětlivými účinky.

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/?fref=ts