V Číně dokázali myšlenkami odstranit nádor za 3 minuty

Jedna čínská nemocnice natočila video, které je toho přímým důkazem. Video ukazuje odstranění nádoru o velikosti 3 x 2,5 cm za necelé 3 minuty.

Během odstraňování je vše zaznamenáváno pomocí ultrazvuku, kde je vidět jak nádor postupně mizí.

Chcete-li vyprodukovat silné elektromagnetické vlny, musíte se naučit kontrolovat své pocity a emoce a zároveň je zesílit za pomoci mentálního cvičení.

Emoce dokáží změnit DNA

Naše emoce a pocity jsou jako zrcadla. Vše, co děláme, se odráží na prostředí, ve kterém žijeme. Proto se nám v životě dostává totéž jako to, co máme v sobě.

Někdy se tomu říká karma.

Jeden takový příklad: Pokud řeknete „Jednoho dne budu šťastný, vyléčený, najdu si novou práci, atd …„, toto zrcadlo nám řekne, zda se tyto věci stanou skutečností.

Když však řekneme a zároveň se cítíme, že se měníme právě tady a teď, čili to už jakože probíhá, pak nastane změna i v naší DNA a my se skutečně změníme.

Zde si můžete prohlédnout prezentaci Gregga Braden v angličtině se slovenskými titulky, kde o těchto věcech podrobněji hovoří..

https://www.youtube.com/watch?v=_c2np7bjNEI

Téměř všichni vědci tvrdí, že naše emoce a víra nejsou spojeny s našimi životy, a že totéž platí pro výskyt našich onemocnění.

Nicméně psycho-onkologie tvrdí přesný opak. Říká, že naše myšlenky, emoce, víra a pocity mají sílu kontrolovat vše, co se děje v našich životech a v nás samotných.

A nezapomínejte, že emoce mohou změnit naše DNA!

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/