Pro výrobu tohoto nápoje posilujícího ledviny budete potřebovat pouze 2 suroviny:

  • 2x středně velké mrkve
  • 1x velkou okurku

Příprava

Příprava je velmi jednoduchá. Máte dvě možnosti.

První možností je omytí mrkví a okurky vodou a jejich následné odšťavení v odšťavňovači.

Druhou možností je rozmixovat okurku a mrkve v mixéru a přidáním trochu vody, aby džus nebyl příliš hustý a dal se snadněji vypít.

Co se týče přínosů pro ledviny, obě možnosti jsou rovnocenné.

Pokud si však zvolíte rozmixování, získáte tak ze zeleniny i extra vlákninu, která bude přínosem i pro pročištění tlustého střeva.

Výběr je plně na vás.

Užívání

Denně vypijte jednu dávku nápoje z uvedených dvou mrkví a jedné okurky. Nejlepší je vypít ho alespoň 30 minut před jídlem.

Džus užívejte během 1 týdne. To by mělo na pročištění a posílení ledvin stačit.

Kúru můžete zopakovat jednou za několik měsíců.

Čím dříve s touto kúrou začnete, tím dříve se znovu budete cítit plní energie a elánu. Do nového roku tak vykročíte správně nastartování.

Vždyť jak se říká: „Jak na Nový rok, tak po celý rok„.

Sledujte nás na Facebooku

2 KOMENTÁŘŮ

ZANECH STOPU

Please enter your comment!
Please enter your name here