6 cviků pro zlepšení metabolismu a odstranění tuku v oblasti pasu

1)

Sedněte si na zem a nohy natáhněte rovně před sebe. Pravé koleno pokrčte a loket levé ruky přitlačte na pravé koleno zvenčí. Vydržte v této poloze alespoň 30 sekund. Pokud vám to nepůjde hned, zkoušejte tuto polohu na fáze, abyste si nezpůsobili bolest.

Potom opakujte stejně is druhou nohou a rukou, na druhé straně.

2) 

Postavte se a narovnejte si záda. Nohy rozkročte na šířku ramen, ruce zvedněte a otočte dlaněmi k sobě. Pomalu se pokoušejte jakoby posadit se tak, aby vám kolena nepřesahovaly špičky prstů. Na začátek v této pozici pravděpodobně nevydržíte dlouho, ale zkoušejte to každý den, dokud nedosáhnete 1 minutu v této pozici. Nezapomeňte, že ruce musí být natažené.

3)

Pravou nohou vykročte dopředu a levou dejte co nejdále dozadu tak, aby byla natažená (uděláte jakoby obrovský krok). Ruce spojte za zády a záda mírně uhněte dozadu. Hlavu také mírně zakloňte. V této poloze setrvejte 30 sekund a pak vyměňte nohy a opakujte. Celkově tento cvik opakujeme 5x.

4)

Uděláme můstek ale tak, že natažené ruce spojíme na podlaze pod boky. Zhluboka dýchejte a vydržte v této pozici 1 minutu. Pak si odpočiňte a opakujte.

5)

lehněte si na zem, ruce vedle těla, dlaně otočte dolů a mírně odpažte od těla. Natáhněte nohy, tak, aby se kotníky stále dotýkaly. Vydržte minutu, odpočiňte si a opakujte.

6)

lehněte si, nohy u sebe a kolena se snažte co nejvíce přiblížit k hrudníku. Kolena si obejmete dlaněmi a držte tuto polohu 1 minutu. Dýchejte klidně, pak se uvolněte a pozici opět pomalu opakujte.